image alt text

Fundraising



Sinds jaar en dag sponsor ik het Wilhelmina Kankerfonds en A Sister’s Hope, waartoe ik ook fondsen werf. Met name deze doelen zijn door mij gekozen  op basis van ervaring in mijn nabije omgeving. Iedereen heeft zelf te maken gehad- of heeft  wel een geliefde in zijn of haar omgeving die te maken heeft gehad  met de vreselijke ziekte 'Kanker' – zo ook ik. Binnen mijn nabije familie- en vriendenkring heb ik van nabij meegemaakt wat dit met zich meebrengt. Dat heeft me enorm gemotiveerd om te doen wat ik kan.

Dat gebeurt meestal op ludieke wijze (verkoop van tweedehands spulletjes, collecte, en andere inventieve manieren om fondsen te werven of startgeld te realiseren voor lopers van de A Sister’s Hope meerdaagse loop) -  of gewoonweg door een donatie te verrichten.

Sinds de start van Host Interim, heb ik de stelregel ‘Wie goed doet, goed ontmoet’ ook binnen mijn bedrijf doorgevoerd. Dit doe ik via zakelijke schenkingen, tegen gereduceerd tarief werkzaamheden binnen mijn netwerk te verrichten in mijn vrije tijd (opbrengst gaat als dan naar het goede doel), inkoop van relatiegeschenken waarbij de opbrengst voor het goede doel wordt aangewend of een helpende hand bij evenementen.

Het scala aan door ons gesponsorde goede doelen is divers geweest – het idee is om ieder jaar een ‘medisch’ goed doel en een ‘maatschappelijk’ goed doel te steunen. Dit wordt ook nog aangevuld met goede doelen die voor betere leefomstandigheden van dieren zorgen. 

Daarnaast hielp ik via mijn bedrijf (en via mijn inmiddels voormalige winkel Hemels en Hummels) ook arbeiders en gezinnen in verre landen. Zo kocht ik rechtstreeks mooie spulletjes in bij de lokale bevolking in landen als Marokko en Turkije. Dat verkocht ik dan ook weer tegen een leuke prijs, wat het voor de consument weer interessant maakt.

Maar ook schoolmeisjes uit Gambia werden door Host Interim ondersteund. Met voeding en middelen, maar ook met schoolgeld.
Voor kinderen is scholing daar een luxe. En voor meisjes helemaal. Als single mom van mijn prachtige dochter, gaat dat me natuurlijk aan het Hart. 

We zoeken het niet alleen buiten de grens hoor. Ook Nederlandse gezinnen die het goed kunnen gebruiken, krijgen in december een steuntje in de rug. 
Of kinderen die anders niet mee zouden kunnen, krijgen een bijdrage voor hun schoolreisje. 

Als je het goed hebt, moet je ook kunnen delen. Nietwaar? 
Uiteraard; iedereen naar eigen kunnen. 

Onderstaand treft u een overzicht van een aantal doelen die via Host Interim gesponsord zijn.

Ik hoop dat ik u inspireer om ook uw steentje bij te dragen?

Alle beetjes helpen en je krijgt er zo enorm veel genoegdoening voor terug!

Immers; wie het goed heeft, mag heus een beetje teruggeven aan de maatschappij...

 

Wil je op de hoogte blijven van onze acties op het gebied van fundraising? Neem dan contact met ons op!