image alt text

Communicatie



Communicatie is van essentieel belang voor iedere organisatie.

Of dit nu gaat om:

•    huisstijl en de boodschap richting de markt;

•    onderlinge (interne) communicatie;

•    communicatie met de klant.

Dit klinkt ‘logisch’, maar kan niet vaak genoeg benadrukt worden.

Door te communiceren, worden verwachtingen wederzijds duidelijk vorm gegeven en wordt draagvlak bij de ‘ontvangende partij’ gecreëerd. In de praktijk blijkt dat de weerstand tegen ‘iets nieuws’ hoger is, als men voorafgaand niet op de hoogte is van wat komen gaat.  

Daarnaast verhoogt u uw (her)kenbaarheid binnen de markt en bij uw klant/de opdrachtgever door communicatiemiddelen op gepaste wijze in te zetten.

Analyseren met wie u te maken heeft, ‘uit welke samenstelling de groep bestaat’, wat de wensen zijn en tevens op welke communicatiemiddelen door deze groep het beste wordt gereageerd, helpt natuurlijk enorm!

Input aanleveren voor een communicatieplan, aanhaken van de communicatieadviseur bij de tijdschema van een project of proces - en uiteindelijke support leveren bij de uitvoer van communicatie activiteiten, horen tot de ondersteunende werkzaamheden van Host Interim.

Handhaven van huisstijl en eventueel opstellen van (interne) nieuwsbrieven, verzorgen van grote mailings en organiseren van informatiebijeenkomsten doen we graag.

Host Interim helpt dus bij het standaardiseren van communicatie middelen en het opvolgen van acties; alles uniform en volgens de richtlijnen die binnen de organisatie worden neergezet.

En dan is er natuurlijk ook nog de optie om via het netwerk van Host Interim de juiste communicatiemensen voor uw organisatie te werven en selecteren, waarmee Host Interim al dan niet de samenwerking aan kan gaan.

Zoals elders gesteld op onze website; Rebecca Hart pretendeert geen communicatieadviseur of ontwerper van huisstijlen te zijn. Maar zij kan de juiste mensen aanhaken en zelf bijzonder goed meedenken, opschalen en schakelen wanneer het moment dat vereist.